Kschrauwen » Specials » Fotoboeken
Kschrauwen: Informatie van A tot Z

Professionele foto- en andere boeken

Professionele foto- en andere boeken Voor iedereen die van plan is om een fotoboek te gaan maken of al wat langer bezig is met het maken van fotoboeken, bestaan er tegenwoordig erg veel bedrijven en sites die je op weg helpen. Een relatief nieuwe speler in Nederland is Blurb die met hun programma Booksmart een prima alternatief voor Albelli, HEMA of Albert Heijn in handen hebben.

Blurb Booksmart

Het programma Blurb Booksmart is zowel geschikt voor de beginnende als gevordere fotoboekenmaker. Mensen die al dan niet professioneel gewend zijn om in Adobe InDesign te werken hebben nu de mogelijkheid om met InDesign hun volledige boek op te maken. Blurb biedt ondersteuning in het kleurbeheer, de sjablonen en de PDF-uitvoer bij het maken van een boek in InDesign. Als je een boek hebt gemaakt dat je wilt delen met de rest van de wereld dan kan dat ook bij Blurb, ze bieden je de mogelijkheid je boek te koop te zetten. Hierbij kun jezelf de verkoopprijs, en daarmee je winst, bepalen.

WIl je meer weten over Blurb Booksmart en het maken van fotoboeken in het algemeen, kijk dan ook eens in mijn andere artikelen.
Fotoboeken vergelijking

Fotoboeken vergelijking

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de meest gebruikte sites en bedrijven waar je een fotoboek kunt maken en/of laten maken? In dit artikel wordt een vergelijking gemaakt tussen 5 veel gebrui…
Een begin maken met Blurb Booksmart

Een begin maken met Blurb Booksmart

Bij het maken van fotoboeken met meer dan circa 100 pagina's loop je bij de meest gebruikte programma's van bijvoorbeeld de HEMA, Albert Heijn en Albelli tegen een probleem op. Het maximaal aantal pag…
Gepubliceerd door Kschrauwen op 18-04-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties
  • www.blurb.com
Schrijf mee!